Cırt bant ürünleri her alanda ve sektörde kullanılabilen çeşitli yapılarıyla daha pratik bir hayat sağlıyor. Otomotiv, tekstil, sağlık ve inşaat gibi alanların hepsinde tercih edilen cırt bant ürünlerinin tercih edilebilirliğini artıran neden ihtiyaçlara göre tasarlanması ve piyasanın gereksinimlerine cevap verebilmesidir. Bu kapsamda birbirinden farklılık arz eden cırt-bant ürünleri listesini sizler için delerdik.

İşte çok kullanışlı cırtbant modelleri…

  1. Standart kesim cırt bant ürünü

Cırt bant ürünleri içerisinde daha çok tekstil ve yan kurumları tarafından kullanılıyor. Çanta, ayakkabı ve benzeri malzemelere dikişle tutturulan cirtbant ürünü kalıcılık açısından diğer ürünlere göre daha üstün performans sağlıyor.

  1. Arkası yapışkanlı cırt-bant ürünü

Standart kesimin aksine arkasındaki yapışkanlı yer sayesinde uygulamanın kolaylaştığı bir üründür. Dikiş gerektirmeden herhangi bir yere uygulanabiliyor. Duvar, cam, kapı veya otomobillerin değişik bölmeleri için uygulanabilir. İhtiyacınıza göre değişik yerlere yapıştırılan bilen dayanıklı bir cırt-bant ürünüdür.

  1. Özel kesim cırtbant ürünü

Daha çok özel ihtiyaçların söz konusu olması halinde tasarlanan ve tasarıma göre imal edilen bir modeldir. Tekstil ürünlerinin üzerinde yer alacak marka ve objelerin çıkarılabilir olması için özel kesim cırt-bant ürünlerinden faydalanmak gerekebiliyor. Sektör ihtiyacına göre tasarlanan ve üretilen cırt-bant modelidir.

  1. Plastik cırt-bant ürünü

Plastik cırtbant modeli de tekstil sektörü için tercih edilen bir modeldir. Diğer ürünlere göre dokuma olmaması, su ve neme karşı dayanıklı yapısı nedeniyle tercih ediliyor. Özel plastik maddesinden imal edilmesi hem esnek hem de yumuşak yüzeyle bağlanacak inceliğe sahip olmasını mümkün kılıyor.

  1. Yuvarlak cırt bant

Para para cırtbant olarak da isimlendiriliyor. Yuvarlak yüzeylerin tutturulması gibi ihtiyaçlar için imal ediliyor. Özel kesim de yapılıyor. Böylece sektör talebine göre farklı renk ve boyutlarda imalat gerçekleştiriliyor.

Cırt bant ürünlerinin başlıca çeşitleri bunlardır. Her sektörün ihtiyacına göre farklı model ve kesimlerle daha farklı ürünlerin de imalatı mümkün oluyor. En çok talep edilen ve piyasanın ihtiyacı olan modellerin stoklanarak hızlıca teslim edilmesi hedefleniyor.